ΗΛΙΑΚΑ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣΑ

 
 
 

Το ζεστό νερό έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είτε για την εξυπηρέτηση των πελατών ή για τις δουλειές στους χώρους του προσωπικού.

Μάθετε περισσότερα
 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ 

Η εταιρία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα τα Ιωάννινα. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας όπως προσδιορίζεται και από τον τίτλο της, είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις σε συστήματα θέρμανσης, ψύξης, ύδρευσης, ηλιακής ενέργειας και εξοπλισμού πισίνας. Έχει δώσει έμφαση σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης που αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια και τις σύγχρονες υβριδικές τεχνολογίες όπως οι αντλίες θερμότητας και η καύση ξύλου.

Η εταιρία επιζητά και αντιπροσωπεύει από την παγκόσμια αγορά, τους οίκους εκείνους που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής και ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση της ενέργειας και στην επίτευξη βέλτιστης άνεσης για τον πελάτη.

Με συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση των διεθνών τάσεων, είναι σε θέση να προσφέρει στον πελάτη ολοκληρωμένες υπηρεσίες από το σχεδιασμό της εγκατάστασης, την προμήθεια των υλικών, την τεχνική υποστήριξη της εγκατάστασης και την παροχή βοήθειας μετά την εγκατάσταση (after sales service).


ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ HEATWAVE

 
 
 

To Heatweave είναι μια υπέροχη γλυπτή διακόσμηση που κρεμιέται στον τοίχο σας και τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Μάθετε περισσότερα