ΗΛΙΑΚΑ – ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣΑ

 
 
 

Το ζεστό νερό έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είτε για την εξυπηρέτηση των πελατών ή για τις δουλειές στους χώρους του προσωπικού.

Μάθετε περισσότερα
 

HOXTER Haka 89/45Wh+ (νερού)

SPARTHEM VARIA 1VΗ2Ο XXL

Η ενεργειακή εστία-καλοριφέρ Hoxter Haka 89/45Wh+ είναι ένας πραγματικός σταθμός παραγωγής θερμικής ενέργειας.

Η εστία είναι εξοπλισμένη με ένα ολοκληρωμένο σύστημα εναλλάκτη θερμότητας νερού στα περιμετρικά τοιχώματά της, έτοιμο για την σύνδεση στο κύκλωμα της θέρμανσης.

Ο υψηλός βαθμός απόδοσης του εναλλάκτη νερού (85% της ονομαστικής ισχύος) ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σε θερμότητα ενός σπιτιού, προσφέροντας ταυτόχρονα την ομορφιά και απόδοση της φλόγας του ξύλου.

Το νερό θερμαίνεται στα πλαϊνά διαμερίσματα του εναλλάκτη και μόνο όταν φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία (> 55οC), μέσω ειδικού αυτοματισμού διοχετεύεται στο κύκλωμα της θέρμανσης. Με τον τρόπο αυτό ο εναλλάκτης προστατεύεται από διαβρώσεις λόγω συμπύκνωσης καυσαερίων που μπορεί να παρατηρηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες νερού.

Το πατενταρισμένο σύστημα θερμικής ασφαλείας, για την διακοπή της κυκλοφορία μέσω της βαρύτητας προστατεύει από πιθανούς κινδύνους φθοράς σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή δυσλειτουργίας.

Η ενεργειακή εστία -καλοριφέρ HOXTER Haka 89/45Wh+ διασφαλίζει τη αξιόπιστη απόδοση θερμότητας στον χώρο που βρίσκεται τοποθετημένη, όπως επίσης και στα σώματα των υπόλοιπων χώρων του σπιτιού. Με το κατάλληλο στήσιμο περιφερειακού εξοπλισμού, μπορούμε να απεξαρτήσουμε την οικία μας 100% από άλλες μορφές καυσίμων (πετρέλαιο, αέριο ή ηλεκτρικό ρεύμα), καταναλώνοντας μόνο ξύλο για θέρμανση και ζεστό νερό.

 

epen
  Δεδομένα
diast

Καυσιμο

/cm

Holz/ 50

Κατανάλωση

kg/Std.

6

Ονομαστική ισχύς

kW

22,1

Απόδοση στο νερό

kW

15,1

Απόδοση

%

85

Θερμοκρασία καυσαερίων

°C

209

Αντίθλιψη καμινάδας

Pa

12

Διάμετρος ειδόδου νωπού αέρα

mm

150

Βάρος

kg

315+120

Γυαλί

 

Διπλό

       

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ

 
 
 

Εξασφαλίστε ότι το νερό της πισίνας σας θα είναι πάντα καθαρό και υγιεινό χωρίς ρύπους και βακτηρίδια.

Μάθετε περισσότερα
 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ